Skan denne app og få hjemmesiden
på din iphone eller mobil

Nyhed 2019

******************************************************************************************************

Vi vil byde vore nye samarbejdspartner velkommen i teamet 

 
******************************************************************************************************
 
 
 20 maj 2019
 
 BISTED MOTORSPORT KLAR TIL DM2
 
, og klar i spyttet omkring dette, for Jesper Bisted/Horsens glæder sig til igen at sætte sig bag ruskindsrattet i hans Ford Fiesta Super 2000, sammen med codriveren Arly Larsen/Dianalund.

Jesper, ”Dette kommende DM løb, bliver næsten den direkte modsætning til det rally som vi kørte i det nordtyske (DM1).
Der er 7 hastighedsprøver, men vejene bugter og drejer ikke i samme grad som i Tyskland. Så vejforløbene er mere forudsigelige, og en anelse nemmere at køre mere attack på, men Ja, vi er meget klogere når det var gennemført løbet, men tophastigheden på bilen på 174 km/t vil i hvert fald blive nået adskillige gange undervejs”.
 
DEN HURTIGE, Ford Fiesta Super 2000 er klargjort hjemme på værkstedet, så er den er ’ready to drive fast’, alt på bilen er gennemgået, og en ny kobling og oliekøler er monteret, men rally kan være en nådesløs sport, hvor mekanikken eller elektronikken kan drille, når det går allerbedst.

Teamet håber dog på, at finde farten igen fra rallytesten i foråret i Holland, og kan de det, så leger de med, der hvor det er sjovest, nemlig med om de dyrebare DM point. Og heldigvis fik de point med fra det første DM, og det er de point som der skal yderlig forbedres i det samlede point regnskab

FAKTA OMKRING DM2/250519
Autoplus Dansk Super Rally
Rally Kjellerup
Rallycentrum: Arena Midt, 8620 Kjellerup
Løbet er på 166 km, heraf er de 83 kilometer hastighedsprøver, fordelt på 7 hastighedsprøver
Der er 86 tilmeldt biler, første start på SS1 sker klokken 12:16, lørdag den 25. maj.
Tider : www.rallyresult.dk
Løbets hjemmeside : http://www.minirallysyd.dk/rally%20kjellerup/index.html
 
******************************************************************************************************
 
27 april 2019
 
BISTED MOTORSPORT TIL DM1

, og teamet var tilfredse med både indsats og slutresultat.

Jesper Bisted/Horsens og Arly Larsen/Dianalund kørte deres potente Ford Fiesta Super 2000 ind på den generelle 8. plads, femte pladsen i klassen, ud af 95 startende biler, hvoraf 71 gennemførte dette altid udfordrende rally, Cimbern Rallye.
Løbet havde base i byen Satrup, hvorudfra der skulle køres i alt 7 hastighedsprøver, med to indlagte service pauser, vejret var med solskin, men det ændrede sig sidst i løbet.

OPTIL LØBET
, skulle er lige monteres en ny kardan, og om morgenen på løbsdagen, så skulle en ny o ring ved køleren skiftes, jo mekanikerne skulle vel også lave lidt, imens Jesper og Arly kørte prøverne igennem for at lave noter.

JESPER FORTÆLLER
, ’Jeg syntes at det var svært at finde rytmen på de første par prøver, asfalten var glat, men det er ingen nyhed hernede, da tyskerne gruser vejen om vinteren, så der er et fint støvlag under gennemkørslen af de førstehastighedsprøver’.

’Farten fra vore deltagelse i Zuiderzee Rally i Holland kunne vi ikke helt finde, men vi fandt dog både rytme, fart, og højere niveau undervejs. Vi så undervejs hvor mange der udgik med afkørsler af både mild og hård karat, og vi ville have DM point med hjem til Horsens, det var en del af game planen’.

REGNEN KOM
, på sidste prøve for Bisted Motorsports vedkommende, dette kostede en lille tur på et græsstykke, men ikke noget som ødelagde helhedsindtrykket, hvor det at køre sig i top 10 generelt i dette løb, i sig selv var en præstation.
 
 
******************************************************************************
17 marts
 
 
 
******************************************************************************************************
 
Zuiderzee Rally

Lasse Murmann Sørensen nåede ikke at få de bestilte reservedele, så han og Karsten Isaksen måtte desværre melde afbud til det hollandske mesterskabsløb.

Dermed bestod den danske delegation af 6 mandskaber.

Størst tiltro var der nok til Kristian Poulsen og Ole R. Frederiksen, der mødte op med teamets Skoda Fabia R5, godt bakket op af Wevers Sport samt Morten Karl og Kim Nielsen. Det var da også Kristian der kom bedst fra start af danskerne. Bortset fra en enkelt prøvesejr, kneb det dog med at følge de 3 bedste hollændere, men var klart bedst af resten. Sådan forblev det indtil 1 kilometer ind på prøve 10 hvor Skodaen pludselig mistede lufttrykket i det ene dæk. Og med 9 kilometer tilbage af prøven udviklede det sig til et tidstab på næsten 4 minutter og en rutsjetur på resultatlisten. Men med en formidabel slutspurt lykkedes det alligevel Kristian at få kæmpet sig tilbage til en sluttelig 4. plads.Jesper Bisted og Arly Larsen kørte det bedste og hurtigste løb meget længe, om nogensinde. Længe lå de på en flot 5. plads generelt og med Kristians punktering, arvede de 4. pladsen. En placering de så ud til at kunne holde til mål, men desværre blev de også ramt af uheld i form af mekanisk uheld. Godt arbejde af servicefolkene fik dog hurtigt Fiestaen klar til den sidste prøve. En 6 plads blev det til. Meget flot og der må være tanket masser af selvtillid inden DM sæsonen.

Carsten Jensen har haft sin Renault Clio R3 til salg hen over vinteren, men da ingen har ”bidt til bollen” kører han og Michael Fasterholdt videre i den bundsolide franskmand. Det er Carstens varemærke at køre stærkt samtidig med at der ikke bliver oversatset. Og således var det også denne gang og det resulterede i en klassesejr og 12er generelt.

Henrik Munk Hansen havde denne gang den lokale Bart van Heun som co-driver. Jeg er ikke klar over hvad deres problemer bestod i, men de havde et stort tidstab og det mest positive man kan drive det til, er at de nåede i mål.

Marco Gersager og Carina Møller stillede til start i deres nyerhvervede Suzuki Swift. De åbnede flot med en 12er på prøve 1, fulgt op med 15 på prøve 2. Desværre endte fornøjelserne inden man kom rigtig i gang. På den 3. prøve havde de en mindre afkørsel, men desværre var det nok til at de måtte udgå. Synd for Marco og Carina, men jeg er sikker på at de vil være at finde højt på listen når DM sæsonen går i gang.

Jan Petersen og Jeannette Kvick mødte op med en VW Polo der havde fået et nyt flot look. Desværre var der mange ting der drillede hele løbet, lige indtil de måtte opgive at komme længere. Med de mange problemer, må vi vente til Cimbern Rallye med at se hvordan Poloen står i feltet.

Ole R.F.
 
******************************************************************************