Skan denne app og få hjemmesiden
på din iphone eller mobil

Nyhed 2019

 30 juni 2019
 
BISTED MOTORSPORT LEVEREDE VAREN
 
og sluresultatet stod mål med indsatsen under hele rallyet, ud af 62 fuldførte biler (76 startende) i et varmt rally, så sluttede Jesper Bisted/Horsens og Arly Larsen/Dianalund på den generelle syvendeplads, 6’er i klassen, og hurtigste Super 2000 bil, og i et meget stærk Top felt på dagen.

RALLYET VAR RIGTIG RALLY
, med 5 forskellige og varierende prøver, som alle skulle forceres to gange hver, rallyet havde denne gang en egentlig grus prøve, Darum Enge, en klassiker i dansk rally, ude ved de vestjyske diger.

JESPER
, ’vores Ford Fiesta Super 2000 har vi efterhånden fået skruet godt sammen, den spandt som en løve hele dagen uden udsættere.
’rallycross prøven på Korskroen var simpelthen så sjov at køre, og begge gange var vi fjerde hurtigste generelt. Asfalt prøverne var denne gang ikke helt så hurtige som til det sidste DM, og denne gang havde vi det rigtig dæk compund fra løbets start, og jeg var fortrolig med bilen, så bremsepunkterne og svinghastighederne fik en nøk opad denne gang.
Grus prøven i Darum var ikke min kop the, men vi kørte den med en vis sikkerhedsmargen, her kunne alt tabes, men meget lidt vindes’.

VARMEN
, tog til i løbet af dagen, tilskuerne var der mange af, og fordi der denne gang var flere prøver, og tre servicepauser, så var der mere ro på, og roen gav Jesper ro og overskud til at levere varen.

MEGET TILFREDS
, både med indsatsen og slutresultatet, det var Jesper Bisted denne dag i Vestjylland, samlet 7’er ud af 62 biler, igen gode DM point på kontoen, i et svært rally med mange hurtige biler og chauffører, det var ikke så ringe endda, konstaterede en ’varm’ Jesper tørt efter rallyet.

I Mesterskabsregi er stillingen for Bisted Motorsport følgende
Autoplus Dansk Super Rally, ligger holdet pt. på en generel 7. plads. og iAutoplus Danmarksmesterskabet i rally i Klasse 6, ligger holdet pt. på en 5. plads. 
 
 
 
**********************************************************************************************************
 25 juni 2019
 
JESPER BISTED ER KLAR TIL DM I HEDEN
 
og ikke på heden, men Autoplus Dansk Super Rally / DM3 Sydjysk Rally, skal have base på Korskro Motorsportscenter, det der i gamle dage var velkendt blandt især banesportens medlemmer, og vejret, jaaa, det kan blive brandvarmt denne dag !
NU har det kommende DM rally rallycentrum netop her, og den forholdsvis nye rallycross bane indgår som en specialprøve i rallyet, to gange faktisk.
Løbet indgår også i minirallysyd turneringen, og lidt atypisk er der denne gang tre indlagte servicepauser, hvor publikummerne kan iagttage service folkene arbejde på rallybilerne, og snakke med både kører og andenkøreren.

BISTED MOTORSPORT
, melder sig klar og beret til opgaven, der skal køres 5 forskellige hastighedsprøver (10 i alt), 3/2/3/2, og med tre indlagte pauser hvor / er !!!

JESPER BISTED/HORSENS
’Bilen er tjekket igennem, men fejlede ikke noget, så almindelig ’rally service’ på den hurtige FORD FIESTA SUPER 2000.’
’Spændende bliver det at skulle køre Darum enge, en grus prøve af meget hurtig karakter, og med meget dybe grøfter. Asfaltprøverne i dette rally er velkendte i dansk rallysport, men har ikke været benyttet igennem en del år, vestjyske hurtige veje med faldgruber her og der, farten vil være høj på prøverne, men vigtigst er at finde den rigtige dæk compound fra start denne gang, og så ellers hænge i bag rattet.
Men min codriver Arly Larsen/Dianalund plejer at kunne psyke mig til ’high performance’, så mon ikke at han kan det endnu engang.’
 
’Desuden bliver det fantastisk for publikummerne med tre gange service, og så at kunne pendle imellem prøven på Korskroen og service, den rallycross bane kunne gå hen og blive meget spektakulær at se på.’
, pt ligger Jesper Bisted/Arly Larsen på en 5. plads i det danske mesterskab i Klasse 6, og i Autoplus Dansk Super Rally ligger mandskabet på nuværende tidspunkt på 8. pladsen, en vigtig detalje er IKKE at udgå, så det er også game planen til DM3.
Info omkring løbet :


Rallycentrum :
Korskro Motorsportscenter, Tinghedevej 6a, 6705 Esbjerg Ø
 
 
****************************************************************************************************** 
 
27 maj 2019
 
 Jesper tilfreds med DM2
 
HIGHWAY STAGES
, prøverne til DM2 Rally Kjellerup, lå ikke umiddelbart fantastisk til Jesper Bisted/Horsens og Arly Larsens/Dianalund, da deres super fede Ford Fiesta Super 2000 kun har en top speed på 174 km/t.

DE TØRRE TAL
, løbet havde 84 startende biler, heraf kom 67 af dem i mål. Jesper og Arly kørte en fjerde plads hjem i klassen, samt den generelle sjette plads, og hurtigste Super 2000 bil på dagen, så teamet var godt tilfredse.

OG JESPER
, viste ro og koldblodig hele løbet igennem, trods en vanskelig start for teamet. Vejret på dagen var perfekt til rally, og det største problem var at vælge compounden på dækkene, hårde eller blødere. Og det hele blev vanskelig gjort af, at der på prøve 2 var vente tid inden starten, og Bisted Motorsport havde til de første tre prøver valgt en hård compund, helt klart det forkerte valg, til Jespers kørestil og prøvernes udformning.

JESPER FORTÆLLER,
”prøverne var virkelige hurtige, og på de hårde dæk, så havde bilen ikke optimalt greb, og med op mod 174 kilometer i timen, så er friktionen imellem gummi og asfalten SÅ vigtig, både under nedbremsningerne og i de virkelig hurtige sving kombinationer med mange små og skæve bakketoppe”.
”Jeg skulle ikke spille helt under de konditioner, og kørte med kløgt på de første tre prøver, herefter var der service, og vi fik de rigtige dæk på til forholdene”.

FIRE PRØVER
, var der efter service, og efter at have fået de rigtige dæk monteret, så strammede Jesper grebet om ruskindsrattet, nedbremsninger blive trukket til sidste mulige meter, og svinghastighederne blev hævet betydeligt, men dog stadig med en lille sikkerheds margen.
For konsekvensen på denne slags prøver er fatale hvis man forlader ideals sporet, og det måtte flere sande, så flere måtte udgå med svære karosseri folder, og det var Jesper indstillet på, IKKE skulle ske!

EFTER SYV HASTIGHEDSPRØVER
, kunne Jesper og Arly sætte yderlig point på kontoen i DM regi, og sætte X ved en flot indsats af hele teamet, og nu skal bilen hjem og tjekkes igennem, og dejligt at skulle hjem og vaske og klargøre en bil, som bare fungerer optimalt.
 
******************************************************************************************************

Vi vil byde vore nye samarbejdspartner velkommen i teamet 

 
******************************************************************************************************
 
 
 20 maj 2019
 
 BISTED MOTORSPORT KLAR TIL DM2
 
, og klar i spyttet omkring dette, for Jesper Bisted/Horsens glæder sig til igen at sætte sig bag ruskindsrattet i hans Ford Fiesta Super 2000, sammen med codriveren Arly Larsen/Dianalund.

Jesper, 
”Dette kommende DM løb, bliver næsten den direkte modsætning til det rally som vi kørte i det nordtyske (DM1).
Der er 7 hastighedsprøver, men vejene bugter og drejer ikke i samme grad som i Tyskland. Så vejforløbene er mere forudsigelige, og en anelse nemmere at køre mere attack på, men Ja, vi er meget klogere når det var gennemført løbet, men tophastigheden på bilen på 174 km/t vil i hvert fald blive nået adskillige gange undervejs”.
 
DEN HURTIGE,
Ford Fiesta Super 2000 er klargjort hjemme på værkstedet, så er den er ’ready to drive fast’, alt på bilen er gennemgået, og en ny kobling og oliekøler er monteret, men rally kan være en nådesløs sport, hvor mekanikken eller elektronikken kan drille, når det går allerbedst.

Teamet håber dog på, at finde farten igen fra rallytesten i foråret i Holland, og kan de det, så leger de med, der hvor det er sjovest, nemlig med om de dyrebare DM point. Og heldigvis fik de point med fra det første DM, og det er de point som der skal yderlig forbedres i det samlede point regnskab

FAKTA OMKRING DM2/250519
Autoplus Dansk Super Rally
Rally Kjellerup
Rallycentrum: Arena Midt, 8620 Kjellerup
Løbet er på 166 km, heraf er de 83 kilometer hastighedsprøver, fordelt på 7 hastighedsprøver
Der er 86 tilmeldt biler, første start på SS1 sker klokken 12:16, lørdag den 25. maj.
Tider : www.rallyresult.dk
Løbets hjemmeside : http://www.minirallysyd.dk/rally%20kjellerup/index.html
 
******************************************************************************************************
 
27 april 2019
 
BISTED MOTORSPORT TIL DM1

, og teamet var tilfredse med både indsats og slutresultat.

Jesper Bisted/Horsens og Arly Larsen/Dianalund kørte deres potente Ford Fiesta Super 2000 ind på den generelle 8. plads, femte pladsen i klassen, ud af 95 startende biler, hvoraf 71 gennemførte dette altid udfordrende rally, Cimbern Rallye.
Løbet havde base i byen Satrup, hvorudfra der skulle køres i alt 7 hastighedsprøver, med to indlagte service pauser, vejret var med solskin, men det ændrede sig sidst i løbet.

OPTIL LØBET
, skulle er lige monteres en ny kardan, og om morgenen på løbsdagen, så skulle en ny o ring ved køleren skiftes, jo mekanikerne skulle vel også lave lidt, imens Jesper og Arly kørte prøverne igennem for at lave noter.

JESPER FORTÆLLER
, ’Jeg syntes at det var svært at finde rytmen på de første par prøver, asfalten var glat, men det er ingen nyhed hernede, da tyskerne gruser vejen om vinteren, så der er et fint støvlag under gennemkørslen af de førstehastighedsprøver’.

’Farten fra vore deltagelse i Zuiderzee Rally i Holland kunne vi ikke helt finde, men vi fandt dog både rytme, fart, og højere niveau undervejs. Vi så undervejs hvor mange der udgik med afkørsler af både mild og hård karat, og vi ville have DM point med hjem til Horsens, det var en del af game planen’.

REGNEN KOM
, på sidste prøve for Bisted Motorsports vedkommende, dette kostede en lille tur på et græsstykke, men ikke noget som ødelagde helhedsindtrykket, hvor det at køre sig i top 10 generelt i dette løb, i sig selv var en præstation.
 
 
******************************************************************************
17 marts
 
 
 
******************************************************************************************************
 
Zuiderzee Rally

Lasse Murmann Sørensen nåede ikke at få de bestilte reservedele, så han og Karsten Isaksen måtte desværre melde afbud til det hollandske mesterskabsløb.

Dermed bestod den danske delegation af 6 mandskaber.

Størst tiltro var der nok til Kristian Poulsen og Ole R. Frederiksen, der mødte op med teamets Skoda Fabia R5, godt bakket op af Wevers Sport samt Morten Karl og Kim Nielsen. Det var da også Kristian der kom bedst fra start af danskerne. Bortset fra en enkelt prøvesejr, kneb det dog med at følge de 3 bedste hollændere, men var klart bedst af resten. Sådan forblev det indtil 1 kilometer ind på prøve 10 hvor Skodaen pludselig mistede lufttrykket i det ene dæk. Og med 9 kilometer tilbage af prøven udviklede det sig til et tidstab på næsten 4 minutter og en rutsjetur på resultatlisten. Men med en formidabel slutspurt lykkedes det alligevel Kristian at få kæmpet sig tilbage til en sluttelig 4. plads.Jesper Bisted og Arly Larsen kørte det bedste og hurtigste løb meget længe, om nogensinde. Længe lå de på en flot 5. plads generelt og med Kristians punktering, arvede de 4. pladsen. En placering de så ud til at kunne holde til mål, men desværre blev de også ramt af uheld i form af mekanisk uheld. Godt arbejde af servicefolkene fik dog hurtigt Fiestaen klar til den sidste prøve. En 6 plads blev det til. Meget flot og der må være tanket masser af selvtillid inden DM sæsonen.

Carsten Jensen har haft sin Renault Clio R3 til salg hen over vinteren, men da ingen har ”bidt til bollen” kører han og Michael Fasterholdt videre i den bundsolide franskmand. Det er Carstens varemærke at køre stærkt samtidig med at der ikke bliver oversatset. Og således var det også denne gang og det resulterede i en klassesejr og 12er generelt.

Henrik Munk Hansen havde denne gang den lokale Bart van Heun som co-driver. Jeg er ikke klar over hvad deres problemer bestod i, men de havde et stort tidstab og det mest positive man kan drive det til, er at de nåede i mål.

Marco Gersager og Carina Møller stillede til start i deres nyerhvervede Suzuki Swift. De åbnede flot med en 12er på prøve 1, fulgt op med 15 på prøve 2. Desværre endte fornøjelserne inden man kom rigtig i gang. På den 3. prøve havde de en mindre afkørsel, men desværre var det nok til at de måtte udgå. Synd for Marco og Carina, men jeg er sikker på at de vil være at finde højt på listen når DM sæsonen går i gang.

Jan Petersen og Jeannette Kvick mødte op med en VW Polo der havde fået et nyt flot look. Desværre var der mange ting der drillede hele løbet, lige indtil de måtte opgive at komme længere. Med de mange problemer, må vi vente til Cimbern Rallye med at se hvordan Poloen står i feltet.

Ole R.F.
 
******************************************************************************