Skan denne app og få hjemmesiden
på din iphone eller mobil

Nyheder

21 september 2020 
 
DM-2 - Sydhavsrally
 
 
SEJRENS SØDME

, lå ellers lige på tungen, farten var der, der var en 14 sekunders føring i klassen, alt spillede, MEN SÅ, på SS5/af ialt 8 prøver der ’faldt’ et baghjul af. Et baghjulsleje defekt uden nogen form for advarsel, og Jesper og Arly kørte industriprøven færdig med højre baghjul næsten brækket af.
DERMED NUL POINT for andet DM løb i streg for Bisted Motorsport, og måden hvorpå det sket ærgrede Jesper ekstra meget til DM2/Sydhavs Rally på Falster.

JESPER FORTÆLLER

,”prøverne var af hurtig karakter, men vi fik et godt flow i kørslen, og der var ro i kabinen på SS5, da så uheldet indtraf, jeg tænkte straks _ HVAD NU _ men det er bare rally når sporten viser sin værste og mest onde side, lige nu er jeg skuffet og træt af det hele, de to resterende DM løb bliver måske uden vores deltagelse, løbet er jo kørt, både i klassen og Dansk Super Rally”.

Bisted Motorsport mødte op til DM2 med en klargjort bil teamets Ford Fiesta Super 2000, og note kørslen forløb planmæssigt. Der var den ’rigtige’ ro i teamet, og efter SS4 var føringen i klassen på små 14 sekunder. Men alt dette blev ligegyldigt på løbets femte hastighedsprøve, EXIT fra DM2 og måske fra DM 2020.