Nyheder / Nyheder 2022

Nyheder 2022

06 april 2022

BISTED MOTORSPORT MED I TOPPEN

, det er i hvert fald game planen for hele sæsonen men især også fra første ’gear’ på første hastighedsprøve i DM regi.
Slagelse Rally, er DM1 den kommende med base midt i Slagelse hos uddannelsesstedet ZBC i Bredalsgade, herfra ville alle rally aktiviteter denne weekend foregå.

LOKALE

Arly Larsen er codriver hos jyske Jesper Bisted i deres Ford Fiesta Super 2000, og Arlys lokalkendskab ville ikke være en ulempe, men omvendt, alle kører prøverne igennem i tidsrummet 1500-2000 fredag den 8. april, så alle er ligestillede den vej omkring.
Der skal køres fem forskellige hastighedsprøver, alle køres to gange hver, og om formiddagen er det prøver syd for Slagelse, og om eftermiddagen er det nord og vest for Slagelse.

Jesper Bisted,

”Jeg glæder mig til denne første afdeling, og hvor vi kører som forsvarende danske mestre i klassen, og vi fortsætter i denne klasse i vores hurtige fullrace Ford Fiesta Super 2000”.
”Prøverne og vejforløbet på Vestsjælland kender vi alle udmærket, og vores bil går 180 km/t på toppen, og det er dens force, her optil er den hurtig. Nogle af Mitsubishi’erne i vores klasse har 20 kilometer mere i tophastighed, og nogle gange er den ene en fordel, andre gange omvendt. Men vores ’våben’ er en hurtig sugemotorbil med gode køreegenskaber og bygget til rally fra fabrikken, og jeg kender både bilens og mine egne styrker, så mon ikke kampen mod Steen Andersen i en hurtig 10’er udgave af Mitsubishien bliver den største konkurrent igen i år, men der er flere hurtige navn i klassen, men vi er klar på opgaven!”.

RALLY

er bare en fed sport, vejrlig, vejforløb og taktik krydret med uheld og uheld undervejs, man kan ikke planlægge resultatet MEN man kan planlægge præstation og forberedelse, og det gør Bisted Motorsport!
Der bliver kamp om podie pladserne i klassen /DM5/National) for Jesper og Arly, men de kører for og om at indtræde det øverste trin på podiet, men klart i hård kamp mod turbo bilerne i klassen. Denne gang køres noter og alt teknisk kontrol/licens kontrol fra fredag, så lørdagen er fullrace, denne opdeling glæder Jesper sig til at prøve igen.

TJEK ALTID

www.bistedmotorsport.dk
https://www.facebook.com/groups/112874152083563/ - er Bisted Motorsport på facebook
Følg løbet via, www.rallyresult.dk

******************************************************************************

BISTED MOTORSPORT ANNO 2022

Det hele ligner sig selv anno 2021, samme bil (Ford Fiesta Super 2000), samme mandskab i kabinen, Jesper Bisted og Arly Larsen, og tæt på samme service mandskab, det beror på stabilitet og ro på bagsmækken.


DET DANSKE MESTERSKAB 2021

Skal prøve at forsvares i denne nye sæson, og bilen er gennemgået, tjekket igennem og klargjort, og første DM indsats bliver DM1/Rally Slagelse den 9. april, hvor notekørsel og teknisk kontrol og licens kontrol foregår dagen inden. Dermed er der en hel dag til at køre de 10 hastighedsprøver, og teamet håber på en god DM start.


ÅRETS

Første rallytest foregik i Arlys baghave og klub, da Bisted Motorsport lige skulle have rusten kørt af både bil og mandskab, dette foregik nær Slagelse på en rigtig fin hastighedsprøve.
Men da teamet mødte op, så ville bilen ikke starte, og gode råd var dyre. Men med hjælp fra Marco Gersager, så fik de fundet fejlen, lokaliseret og udbedret den, tændspolen og tændrør var problemet.


HEREFTER

Kunne Jesper og Arly koncentrere sig om, at så sig kørt ind på sæsonen og rytme, fart og samhørighed i kabinen, det tog cirka ’ingen tid’, så nu kan teamet forberede sig til/på DM1 Rally Slagelse, på og til en forhåbentlig fed DM sæson, rallysporten i Danmark er på optur, det håber temaet også at være.